Perintah Kawalan Pergerakan telah dipanjangkan kepada dua minggu lagi. Dan ini bermakna, sesetengah daripada anda perlu mendapatkan bahan makanan dan stok sekali lagi. Dan yang pasti sekali lagi anda perlu bersesak dengan orang ramai untuk membeli barang kan? Sekarang anda mempunyai dua pilihan, sama ada membeli barangan keperluan di Lazada atau yang lebih mudah lagi anda boleh menggunakan perkhidmatan Drive Thru di AEON STYLE Taman Maluri.

Menerusi pengumuman di laman Facebook rasmi mereka, AEON Retail Malaysia membawa pengguna lebih selesa dan memudahkan mereka dalam masa-masa sukar ini. Memperkenalkan AEON Drive-Thru, salah satu rangkaian runcit terkemuka di Malaysia ini membolehkan pengguna membeli atau memesan keperluan melalui online dan kemudian drive thru ke AEON untuk mengambil barangan mereka. Itulah konsep drive thru literal … hanya untuk barangan makanan sahaja!

Cara-cara Untuk Memesan Barangan Menggunakan Pautan Pesanan Pelanggan AEON

1. Pilih AEON STYLE Taman Maluri Sahaja

*Perkhidmatan DRIVE THRU tidak disediakan di AEON Subang Jaya

2. Baca terma & syarat, kemudian klik ‘Terma & Syarat’ untuk meneruskan

3. Layari produk dan masukkan kuantiti pada bahagian ‘Amount Ordered’

 

 

* Pilih Barangan runcit yang terpilih untuk dijual sahaja.

4. Setelah selesai memesan, skrol ke bawah untuk memasukkan ‘Permintaan Pelanggan’ (jika ada) kemudian klik ‘Next’ untuk meneruskan

5. Isikan (1) ‘Butiran Pelanggan’ dan kemudian klik (2) ‘Seterusnya’ untuk meneruskan

7. Pandu ke AEON STYLE Taman Maluri (berhampiran Starbucks) untuk membayar (kad debit / kad kredit sahaja) dan mengambil barangan runcit anda.

Itulah cara memesan barangan runcit yang anda mahukan melalui pautan AEON Customer Ordering. Terdapat barang keperluan runcit terpilih yang tersedia untuk dibeli. Orang ramai boleh membeli barangan seperti: mi segera, susu tepung, minuman, sabun, syampu, tisu tandas dan banyak lagi. Lihat di sini untuk senarai lengkap barangan runcit dan pesan sekarang.

Perkhidmatan Drive-Thru  @ AEON STYLE Taman Maluri 

Alamat: Jalan Jejaka, Maluri, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Waktu Perniagaan: Setiap hari, 10am – 6pm

Waktu Mengambil Barang: 12pm – 6pm (lokasi berdekatan Starbucks)

Sumber : KL Foodie

(This post has been visited 64 times!)